donderdag 5 juni 2014

Slipper trends 2014Heee. De zomer kom eraan en dat betekent dat de slippers weer uit de kast kunnen. Ik vind het persoonlijk heel fijn om slippers te dragen. Je hebt ze binnen 1 seconde aan en ook weer uit. Maar wat voor kleuren zijn nou eigenlijk in ? Dat ga ik je vertellen.                                       

  • Dierenprints zijn helemaal in en niet alleen voor slippers maar ook qua kleding. Ze geven je slippers net even wat meer edge. Als je wat saaie kleding aan hebt kun je dus zulke slippers onder dragen om het op te leuken.                                                       
  • De meest gedragen slipper is toch wel een slipper met een effe kleur. Het past overal onder. Wit is de kleur die overal onder past. Maar waarom geen knalroze ? Leuk toch een keertje wat anders.

                                                 
  • Afgelopen tijd waren studs op je kleren heel erg in. Maar je zag ook vaak korte enkel laarsjes met studs erop. Supergaaf vind ik. Maar waarom dan niet op slippers ?

Ik hoop dat jullie een beetje een idee heb gegeven wat de trends zijn. En als je nog opzoek bent naar slippers dan weet je wat je moet kopen. Zo ben je helemaal klaar voor de zomer !

Welke slippers ga jij deze zomer dragen?

lovee,

KelseyGeen opmerkingen: