maandag 16 juni 2014

Life is better in bikini ! + kleine update
Hee!

Er staan echt super leuke dingen op de planning. Woensdag komt er een DIY voor zelf ringen maken online, deze week komt er ook een 'What's in my beachbag' online, en vrijdag gaan we met het lookbook bezig, ein-de-lijk! We roepen t nu al zo lang! Maar dus komt die hopelijk vrijdag ook online, want we maken er een YouTube filmpje van. Maar dus dat, en de zomer komt steeds dichterbij, dus ook Charel haar verjaaaardag! aaah! 3 juliiii! (: Jarig zijn is altijd de leukste dag van t jaar, haha. Ook was het zondag vaderdag, en het was familiedag van hockey! Het is elk jaar altijd super leuk en grappig. Ook dit jaar deden we mee, samen met Eva's familie en onze familie ( die van Kelsey en Charel dus ) ! We werden 2e uit de poule, dus konden ons helaas niet plaatsen in de finale. Vorig jaar waren we gedeelde 1e! (: Maar we waren gebleven dat het de zomer steeds dichter bij komt. In het water afkoelen bij de zee, is dan wel echt heel chill. Deze week komt dus een 'What's in my beachbag' artikel online dus dan laat ik alles zien wat je nodig hebt in je strandtas.


We weten het dus allemaal, summer is coming !! Maar wat is nou eigenlijk de bikinitrend dit jaar. Wij gaan je het vertellen.


  • De ''fringe'' bikini is, jawel ook dat jaar weer helemaal in. Het past super goed bij de ibiza look van dit jaar. Lekker losjes, en je voelt je er lekker vrij in vanwege de losse bandjes die aan de top zitten.                            

  • Net zoals elke zomer komt de bandeau weer terug! Geen gedoe met dat je als je een shirtje met een lage hals aan hebt van die lijnen hebt langs je nek. Echt een ''no-go''. Het is dus superhandig om in te zonnen ! Het is leuk om op je bikini iets extra te hebben een steen of een printje. zoals hier op de foto.

  • Lintjes zijn deze zomer helemaal in. Je zult heel vaak veel bandjes op bikini's en badpakken zien. Je helle rug van je badpak kan bijvoorbeeld helemaal vol zitten met bandjes ( foto hiernaast ). Zorg er wel voor dat je vel niet over de bandjes gaan hangen want dat ziet er niet heel mooi uit.


  • Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je een bikini hebt waarbij je een lekker gevoel hebt. En waar je je niet ongemakkelijk invoelt. Ondanks wat de mode is.

Je kunt natuurlijk naar de stad gaan om een bikini te kopen maar meestal hebben ze niet echt leuke bikini's die jij wil en niet in jou maat. Daarom hebben we een aantal sites op een rijtje gezet.


De bikinisites :


Bikini.com heeft niet alleen bikini's. Ook super leuke andere dingen zoals deze kanten 'Cropped Poncho', past helemaal bij de Ibiza Look!


Je snapt het al de Ibiza look is helemaal in. Lekker druk met steentjes franjes en gekke printjes, dit zijn de mode trends voor de bikini's dit jaar. Ik hoop dat jullie wat hebben gehad aan dit blog bericht.

loveee,

Charel & Kelsey

2 opmerkingen:

liese van Barneveld zei

Heyy ,
Echt heel leuk ben al een tijdje opzoek naar een leuke bikini waar hebben jullie die eerste bikini gevonden met die 'sliertjes'? x

liese van Barneveld zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.