donderdag 27 maart 2014

Work Out hairstyles

Bron : Pinterest
Hey,

De lente is in volle gang gegaan, en iedereen weet, na de lente komt... de zomer ! trainen, trainen, trainen.. voor de 'perfecte' buik! Elke keer wanneer je een work out, of je sport aan het doen bent, telkens je haar in je gezicht is echt super irritant, een echte no-go! Wij hebben hier de ultieme oplossingen, en het staat nog mooi ook!

Ook is vaak een mega probleem ; een elastiekje die net te klein is. Wanneer het elastiekje net niet 3 keer om je haar heen kan en 2 keer te los zit. Je elastiekje gaat er binnen een no-time uit. Zorg als je voor een paardenstaart kiest ervoor dat je het perfecte elastiekje bij de hand hebt.

1. Draag een hoofddeksel
Voor sommige sporten is een pet ideaal. Je houdt je haar redelijk op zijn plek. In de winter kan een muts of beanie ook, zo houd je meteen je hoofd warm.

2. Vlecht je haar
Eén of meerdere vlechten houden je haar uit je gezicht en blijft goed zitten. Je kunt ook alleen de voorkant van je haar invechten en de rest van haar in een staart binden

Bron : Tumblr

3. De (hoge) knot
Een knot is niet alleen voor ballerina's weggelegd. Op de rode loper doet dit kapsel het goed, dus waarom niet in de sportschool? Al je haar is weg uit je nek, dus het is ook nog een fijn kapsel tegen een zweterige nek.


4. Gebruik accessoires
Een haarband, zweetband of bandana houdt je haar uit je gezicht en het staat sportief.
De bandana is ook heel handig voor een dagje lekker zonnen op t strand of een normale schooldag. 

Bron : We Heart It

Have fun & goodluck !

Love,

Kelsey & Charel

Geen opmerkingen: