zaterdag 29 maart 2014

How to wear : a bandana

                      
                                                     Bron : eigen foto, charel

De zomertijd gaat morgen alweer in ; dat betekent een uur minder slapen... en de dagen worden langer. Maar.. dat betekent ook dat de zomer eraan komt! Een dagje strand zonder je haar in je gezicht? Bandana's zijn de oplossing. Effectief maar het staat ook super leuk! Je kunt ze op vele verschillende manieren kopen en ze zijn er alle kleuren te koop! Roze.. blauw.. wit.. noem maar op! Ook vele celebs zijn met bandana's gespot. Zoals rihanna, pink.... Zelfs Harry Styles loopt ermee rond!

Je kunt gaan voor de classy look ; bandana with braid. Zoals de bovenstaande foto. Toch niet al je haar uit je gezicht, maar wel een hipster look. s'Ochtends deze vorm van bandana dragen en je hoeft de hele dag niet meer aan je haar te denken. En nog een plus punt ook ; heb je stijl haar ? Wanneer je de hele dag een vlecht in hebt, heb je natuurlijk kans op krullen de volgende dag. (:

De bandana met los haar. Deze look kun je op twee manier in je haar brengen. Je kunt er voor kiezen om de achterkant van de bandana onder je haar te doen, dan komt er iets meer volume in je haar. Dan gooi je eerst al je haar voor over en zet je de bandana net zoals wanneer je hem met een knot inzet. Maar je kunt er ook voor kiezen om de bandana helemaal in zicht te krijgen en hem op je haar te zetten. Zoals de foto hieronder. 

                                                       Bron : Pinterest

Dan is er natuurlijk nog de de bekenste variant ; de bandana met de hoge knot. Deze zie je waarschijnlijk het vaakst 'rondlopen'. Vooral omdat deze manier het makkelijkst is en super snel klaar. Het enigste wat je hoeft te doen is een knot maken, hier hebben wij eerder over geblogd, en een bandana in te doen. Zo simpel als t maar kan. S'ochtend even snel deze variant in je haar doen en je straalt de hele dag!


                                        
                                                                    Bron : We Heart It


Je kunt het zo gek niet bedenken waar je allemaal een bandana van kunt maken. Je kunt ze natuurlijk ook gewoon makkelijk kopen. Je kunt van dat ene sjaaltje die net te klein is voor om je nek, de mooiste bandana's mee maken! Je hoeft alleen maar het stuk stof om te rollen. 

Is het een te lang sjaaltje? Dan is de mogelijkheid om de knoop achter op je hoofd te maken, en de overige stroken los te laten. 

Have fun & goodluck !

Love,

Kelsey & Charel

Geen opmerkingen: