woensdag 26 maart 2014

Dutch braid


heyy,

Vandaag gaan we jullie laten zien hoe je een Dutch braid kan maken. Het is eigenlijk gewoon een in vlecht maar toch net iets anders. Je kan dit kapsel naar school dragen. Maar het is ook een chique vlecht dus je kan dit kapsel ook dragen naar een belangrijke afspraak. Je hebt een elastiekje nodig een borstel en eventueel nog wat schuifclipjes. Laten we beginnen!

Stap 1 : Bereid je haar voor. Je kunt opvlechten op vochtig of droog haar, maar zorg wel dat het goed geborsteld is. Haal alle klitten eruit, en als je vaak eigenwijze pieken hebt, gebruik dan een plantenspuit om het een beetje vochtig te houden.
  • Als je graag golven wilt nadat je de vlecht eruit hebt gehaald, begin dan met nat haar.
  • Als je niet wilt dat je pony in de vlecht terecht komt, kam die dan nu opzij.
Stap 2 : Sla de rechterstreng onder de middelste door.

Stap 3 : Sla de linker streng onder de middelste door.

Stap 4 : Herhaal dit patroon nog 1 keer.

Stap 5 : Sla de rechterstreng onder de middelste door, en neem daarbij een klein plukje loshangend haar van de rechterkant van je hoofd mee.

Stap 6 : Sla de linker streng onder de middelste door, en neem daarbij een klein plukje loshangend haar van de linkerkant van je hoofd mee.

Stap 7 : Voeg steeds meer haar aan de vlecht toe door steeds kleine plukjes mee te nemen als je onder de middelste streng door gaat.

Stap 8 : Blijf dit doen tot je bij je nek bent.

Stap 9 : Maak de vlecht af door normaal te vlechten (maar blijf onderdoor slaan in plaats van er overheen) tot je aan de punten van het haar bent.

Stap 10 : Zet de vlecht vast met een elastiekje en spuit een beetje haarlak in je haar, pas wel op op de afstand wanneer je het spuit.

En dan ben je klaar je hebt nu toch een invlecht maar net iets anders dan anders!

Have fun & goodluck

Love,

Kelsey & Charel

Geen opmerkingen: