donderdag 29 mei 2014

New dungarees // tuinbroek H&M

Hee allemaal!
 
Als je het artikel van een paar dagen geleden hebt gelezen, wist je misschien al dat Eva bij mij was, en daarna naar de stad zijn gegaan. En natuurlijk zijn we even de H&M binnen gelopen, en kwam ik deze tuinbroek tegen. Eerst wist ik niet zo goed wat ik er van moest vinden, maar toen had ik hem aangetrokken, en was die toch wel leuk. Anna, Eva's zusje, had er ook één aangetrokken, en bij haar stond die ook heel gaaf. Dus we hadden hem allebei gekocht. Het is nu inderdaad alweer een halve week geleden, maar toch wou ik hem op de blog zetten. En daarom ook dit artikel.

Je ziet steeds vaker dat de tuinbroek weer word gedragen. Je kunt zo ook best wel goed combineren met een leuke ketting, leuk shirtje eronder (of crop-top), en leuke armbanden.

Het is wel leuk, want bij deze tuinbroek kun je één gesp los maken. Het is dan niet dat je de 'lelijke' binnenkant ziet, want het is dan maar een klein stukje dat los hangt. En er zitten een paar gaten in de broek, en daar ben ik zelf heel erg van. (:
OUTFIT :
Tuinbroek: H&M
Zwart T-Shirt: H&M
Schoenen: Nike
Tas: Merk onbekend (Uit Amsterdam)
Zonnebril: H&M
Telefoon oortjes: Apple
Armbandjes: Sefmade

  
 

Loveee, Charèl

1 opmerking:

Sanne zei

Hele gave outfit heb je aan