donderdag 1 mei 2014

3,2,1 .. photoshoot !

                                                        Bron : Selfmade

Die dagen wanneer je nooit iets te doen hebt en je je alleen maar verveeld, of wanneer je met je vriendin aan t logeren/afspreken bent en jullie geen idee hebben wat jullie kunnen doen! 1 van de 10.000 oplossingen : hou een fotoshoot! Je krijgt de leukste en gekste foto's tevoorschijn én jullie dag is gevuld.

Maar hoe krijg je nou van die 'perfecte' tumblr foto's ? Wij zetten even alles op een rijtje om een super leuke foto te maken!
 
Start : Het begint allemaal met een goede camera. Iphone's en andere telefoons hebben niet altijd de beste kwaliteit, en daarom kun je beter voor echt een top kwaliteit een 'grote camera' gebruiken, zoals Nikon of Canon. Wij hebben een Canon camera gebruikt. Zet de camera op de stand portret met dit effect is de achtergrond wat waziger en ben je zelf helemaal het middel punt !

Achtergrond : Een mooie achetrgrond is erg belangrijk voor de foto. Zoek iets unieks iets wat niet iedereen al heeft. En dat ze niet zomaar die achtergrond kunnen gaan gebruiken. Dus bijvoorbeeld bij jouw in de tuin.

Kleding : De kleding is ook erg belangrijk. Het zegt iets over de foto en over je zelf. Trek bijvoorbeeld een leuk shortje aan met een topje die een leuke opdruk heeft en daarover een wat langer vest. Zoals een van ons hieronder heeft gedaan. Zoek er leuk accessoires bij zoals een lange ketting of armbanden die weer matchen met je outfit !

                                          Bron : Selfmade

Kleur : Dit speelt zeker een grote rol. Het geeft ook gelijk een eerste indruk. Zitten er zomerse kleuren in? Dan raad je t al ; je foto heeft een zomerse uitstraling. Met de winterse uitstraling is dit precies hetzelfde. Een foto met bloemen spreekt ook vaak snel aan, ook dit komt door de kleuren.

                                                         Bron : Selfmade 

En als laatste : Bewerk de foto als het echt nodig is. De mooiste foto's zijn toch wel meestal wanneer je er geen filter over heen gooit. Tip : VSCO cam - met deze app kun je over je foto's een 'oude' filter gooien!


Have fun & goodluck ! 
        Lovee , Kelsey & Charel


 

Geen opmerkingen: