maandag 5 mei 2014

Moederdag cadeautjes!

 
Over één week is het alweer zo ver! De dag wanneer het om mama draait : Moederdag! Maar elk jaar is het zelfde probleem : wat kan ik voor mama kopen ?! Wij hebben wat ideetjes op een rijtje gezet voor jullie! We schrijven dit nu, een week van te voren omdat je dan nog de hele week de tijd hebt om het perfecte en liefste cadeautje te geven aan jou moeder!

  • 1. De meeste van jullie geven waarschijnlijk toch wel chocola op moederdag, easy & lekker! Tip: bij het Kruitvat is het vaak wat voordeliger dan bij Supermarkten. Bijvoorbeeld: een lekkere grote doos Merci.

  • 2. Is je moeder een echte boekenwurm? En heeft ze volgens jou álle boekenwurmen al? Met een boekencadeaubon kan ze zelf een leuk boek uitkiezen die ze nog niet heeft!

  • 3. Of staat op elk tafeltje wel een bos bloemen, en kan ze er geen genoeg van krijgen? Koop een grote bos je moeder's lievelings bloemen met een lief kaartje, en haar dag kan niet meer stuk! Tip: op de markt zijn vaak hele mooie nieuwe bloemen en vaak ook iets goedkoper!
  • 4. Met een lekkere lotion van Rituals of Dove worden de meeste moeder's ook heel blij! In de Rituals winkel kun je een heel packet samenstellen naar keuze! Zeker een aanrader!


  • 5. Verras je moeder met een dagje erop uit! Ga naar een musical, concert of gewoon lekker naar de bios. Een concert of musical zijn natuurlijk wel een beetje aan de dure kant, maar je kunt de prijs ook delen met je vader of misschien ook nog wel met je broertjes/zusjes!

  • 6. Bij de Hema kun je gepersonaliseerde cadeautjes kopen. Een nieuw telefoon hoesje met jou tekst en/of een foto van jullie twee, zou ze super leuk vinden!

  • 7. Bak haar lievelingstaart met een leuke tekst erop! Mmm.. Tip : Bij de Xenos staat een rek vol bakspullen! Ook als je met fondant of marsepein wilt werken ben je daar op t goede adres!
Veel liefs!

Love, Kelsey & Charel

Geen opmerkingen: