zaterdag 10 mei 2014

Get your own ''perfect'' skin !
Op tv en/of Instagram, Twitter..  zie je al die celebrities met de ''perfecte huid. Zonder oneffenheden. En dan vraag je je af hoe ze dat nou eigenlijk doen. Wij geven je tips om een mooie egale huid te krijgen zonder crèmes of wat dan ook !

  • Probeer voor het slapen gaan je make-up eraf te halen. De meeste make-up kan je er gewoon met water afhalen maar voor sommige make-up heb je echt make-up remover nodig. Wanneer je met make-up slaapt, raken je poriën nog erger verstopt en dit zorgt voor irritaties en puistjes de volgende dag. Probeer ook niet te veel en te dikke make-up te dragen!
  • Probeer niet te veel te snoepen. Eet genoeg fruit en groente. Het is misschien moeilijk maar probeer 8 glazen water per dag te drinken. Groene/kruidenthee is goed, dit zorgt namelijk voor stofwisseling.
  • Beweeg veel ! Het zal je helpen je lichaam te metaboliseren en ontgiften. Plus als je uit stresst, zal het je de-stressen.
  • Zorg ervoor dat je ongeveer 8 uur per nacht slaapt, dit geeft een vlekkeloze huid en het niet hebben van grote donkere kringen.
    Doe dit elke dag, en je zult al snel de resultaten zien.
  • Het lijkt misschien een beetje afgezaagt, maar het hebben van een goed sociaal leven, dat wil zeggen: uit met vrienden, etc. helpt stress te verminderen, en stress is een veel voorkomende oorzaak van vlekken en gestreste huid. Dus veel plezier!


We hopen dat jullie er wat aan hebben gehad en dat jullie net zoals de celebrities kunnen shinen met jullie huid !

Have fun & goodluck !

Lovee,

Kelsey & Charel

Geen opmerkingen: