zondag 25 mei 2014

Keep yourself fit this summer !
 
Alle sporten lopen ten einde. De competitie is afgelopen en je hebt een tijdje rust. Maarja toch wil je in beweging blijven. En gezond blijven. Zodat je het volgend seizoen weer kunt knallen. Maar wat kan je nou doen als je trainingen wedstrijden zijn afgelopen. Daarom zet ik hier onder een paar leuke ideeën om fit te blijven !

  • Ga hardlopen. Voor degene die vinden dat hardlopen supersaai is, dat is het niet ! Ga bijvoorbeeld hardlopen met een vriend of vriendin dan heb je tijdens het hardlopen ook nog wat om over te praten! Als je liever alleen wilt hardlopen; zet leuke muziek op je gaat er sneller van lopen en je luistert ook nog naar je favo songs.
  • We hebben allemaal een telefoon. Download op je mobiel  verschillende apps voor bijvoorbeeld 7 minutes workouts. super handig en je hebt er niet eens speciale dingen voor nodig. Doe dit elke ochtend en avond. Je bent er maar 14 minuutjes per dag mee bezig en je blijft toch fit !
  • Je kan ook zelf een schema maken. Met bijvoorbeeld: push-ups, step-ups, planken en sit-ups. Wat ook super leuk is en makkelijk om te doen is touwtje springen. Je kunt met die 5 dingen wat ik net heb genoemd een schema maken doe bijvoorbeeld alles 10x (10 push-ups bijvoorbeeld) doe die 5 dingen die je allemaal 10x per stuk hebt gedaan 3x. Neem de volgende dag een rustdag.
Dit zijn een paar tips om toch de hele zomer fit te blijven. Zodat je als het sportseizoen weer begint lekker fit bent! Ik hoop dat jullie er wat aan hebben !

Have fun & goodluck !

Loveee,

Kelsey

Geen opmerkingen: