dinsdag 8 april 2014

suntimee with the cap


Miley Cyrus


De cap.. Waarschijnlijk komt het jullie allemaal wel bekend voor. Je ziet tegenwoordig veel mensen een hoofddeksel dragen. Lekker warm op je hoofd in de winter. Maarja, de winter is voorbij, gelukkig maar. Wij zijn zelf niet zulke winter-mensen. Doe ons maar zon, zee, strand.. En ; vakantie! Natuurlijk de leukste momenten in je schooljaren. Dagen tellen voordat je weer die leuke hunk tegen komt, en ja.. Elke dag in het zwembad liggen zeg je natuurlijk ook geen nee tegen. Maar verder vandaag gaan wij jullie een paar leuke tutorials en tips geven voor hoe je nou eigenlijk een cap leuk kunt combineren.

De cap
Elke dag in de lente of zomer vollop die zon in je ogen schijnen is niet zo prettig. Voor elk probleem is een oplossing en dus ook voor dit probleem. Je kunt natuurlijk een cap gaan dragen. Dit is de beste manier om bescherming te krijgen, en het staat nog eens leuk ook. Sommige vrouwen/meiden vinden een cap echt heel mannelijk staan, maar dat is het echt niet! Het geeft een stoere look, niet gelijk mannelijk!

Op welke manieren te combineren?
Je kunt 10.000 leuke dingen opnoemen, maar wij hebben de leukste dingen er uit gevist.


De verschillende merken caps
Er zijn 100.000 verschillende kleuren en patronen op de wereld. Een vaak voorkomend merk, en waarvan wel bijna iedereen eens van gehoord heeft is tochwel Obey. Er zijn ook duurdere merken van een cap te koop, bijvoorbeeld van Abercrombie. Het merk van de knappe sixpackboys. Ook Vans is een populair merk in de caps wereld.

2x verschillende manier om te dragen
Je kunt de cap niet alleen combineren hoe het bij jou past of hoe je jou haar ermee kunt combineren. Er zijn ook twee verschillende manier om hem te dragen!

1. Je kunt de cap op de meest voorkomende manier, zeker bij Justin Bieber en ook op de eerste foto helemaal hierboven waar miley cyrus hem draagt.

2. De meest voorkomde manier bij stoere vrouwen ; de cap omgedraait. Hier is wel een nadeel dat je geen bescherming krijgt tegen de zon in je gezicht. Alhuwel deze manier van dragen wel hipper staat.

Braids
Je kunt een van onze zoveel soorten vlechten kiezen. Vooral als je lang haar hebt en het altijd in de weg zit is dit een leuk idee. Het enigste kleine dingetje is wel dat als je de vlecht recht achter op je rug laat hangen, je wel een witte nek krijgt. Maar ook hier voor elk probleempje is een oplossing; maak een schuine vlecht! Je kunt het natuurlijk ook elke dag afwisselen zodat je geen last van witte plekken krijgt.Paardenstaart
Je kunt natuurlijk ook voor de wat sportievere uitstraling gaan en dan voor de normale paardenstaart kiezen. Alleen maar elke dag een ijsje eten en allemaal lekker eten naar binnen werken en tegelijk je gewicht op t zelfde gewicht te houden lukt helaas niet. Alle moeite dat je hebt gedaan om een strak buikje te krijgen en gelijk alles verwaterd. Even s'ochtends op t strand hardlopen? Je bent echt niet de enigste! Je kunt gerust ook even een ochtendje sportief doen! Wanneer je de cap op de 'normale' manier op je hoofd hebt, en het open stukje aan de achterkant hebt kun je daar zeker gebruik van maken. Je staart kun je gewoon in je haar zetten op dezelfde hoogte als t gaatje van de cap en klaar is kees. (:

Los haar
Je straalt natuurlijk niet alleen wanneer je je haar vast hebt, ook natuurlijk gewoon wanneer je je lokken naar beneden hebt hangen! De eenvoudigste manier waar je niks voor hoeft te doen, en wanneer je geen elastiekje van de hand hebt.

Have fun en goodluck !

Loveee,

Kelsey en Charel

Geen opmerkingen: