zondag 20 april 2014

8x anti verveel tips voor een lange vlieg/auto reis


Sommige van jullie hebben net vakantie gekregen, maar sommige krijgen de leukste weken van het school leven nog. Maar nu de vakantie er voor iedereen aan ziet te komen, gaan er over het algemeen nog best veel op vakantie. Naar verre bestemmingen of dichtbij, meestal verveel je je altijd in het vliegtuig of in de auto. En daarom hebben wij 6 tips op een rijtje gezet om dat te verkomen!

1. Zorg ervoor dat je de nieuwste en de leukste music op je mobiel hebt staan. Neem daarom ook je oortjes mee! Tip: neem eentje extra mee voor de zekerheid, er kan zo een kapot gaan.

2. Koop van te voren een paar leuke magazines en boeken voor in de auto of t vliegtuig. Hier kun je uren mee verder!

3. Je kunt in de auto/vliegtuig  armbandjes gaan maken! Een voor je beste vriendin of gewoon lekker voor jezelf. Heb je geen idee hoe je armbandjes moet/kunt maken? Binnenkort komt er een DIY op t blog waar wij zelf een heel leuk armbandje maken. Maar je kunt ook natuurlijk zelf YouTube gaan onderzoeken!


4. Al die 1500 foto's op je mobiel ben je een beetje zat en ze nemen ook nog eens zoveel ruimte in bezit! Verwijder de stomste foto's, totdat je alleen nog de aller leukste hebt. Wil je ze niet kwijt? Je kunt ze ook altijd thuis op de computer zetten voor een lege filmrol.

5. In het vliegtuig kun je de mooiste 'van boven af' foto's maken! Pak je mobiel erbij en foto's maken maarrr! 


6. Go watch a movie! In de auto is dit iets makkelijker omdat je misschien wel de laptop mee neemt, of gewoon schermpjes ophangt. In sommige vliegtuigen zitten wel eens schermpjes, maar meestal alleen naar echt hele verre bestemmingen. Tip : Zet leuke films op je mobiel! Zo kun je elk moment van de dag een film kijken. Geen idee welke films je kunt downloaden? : Klik hier

7. Dingen lezen over je vakantiebestemming 
Ga alvast in reisfolders lezen wat er op jouw vakantiebestemming allemaal te doen valt. Zo kun je misschien al een lijstje maken met de dingen die je wilt doen of wilt zien op vakantie. Super handig! 

8. In het vliegtuig kun je natuurlijk niet op internet etc. maar wel je foto's gaan bekijken! en... gaan bewerken! Met de leukste apps heb je de leukste foto's!


Veel plezier als je op vakantie gaat & maak er thuis wat leuks van als je niet op vakantie gaat ! Bijv. dagjes weg..

Goodluck & have fun!

Loveee, Kelsey & Charel


Geen opmerkingen: