donderdag 3 april 2014

One sided hairstyle


Hey guys !

Wij zijn nu zo'n 2 weken bezig, en wij vinden het super leuk om te doen, en wij hopen dat jullie het nog steeds leuk vinden om te kijken/lezen. Maar.. Wij hebben iets nieuws! Heb je leuke ideeën nodig voor een speciaal afspraakje of feest? Of heb je juist zelf een leuk idee en wil je dat wij dit stap voor stap gaan uitleggen op ons blog? Je kunt ons mailen naar : kelseycharel@gmail.com! Nu verder : de One sided. Deze vlecht gaan wij uiteraard stap voor stap aan jullie uitleggen.

Los haar.. Het word opgegeven moment toch een beetje saai.. Elke keer die plukken langs je hoofd. Er zijn natuurlijk duizenden leuke dingen om in je haar te doen. Maar bij deze vlecht kun je toch je haar los doen zoals je het zelf lekker vind zitten, en toch iets anders dan altijd zo saai. Normal = boring! Wij zeggen nu zo vaak dat die ene vlecht nou zo snel en makkelijk is om te maken, maarja ook deze keer is het weer zover : deze vlecht is super snel en makkelijk om te maken. 

Wat heb je nodig? : - 1 elastiekje.
                               - een borstel

Stap 1. Borstel je haar zo goed mogelijk. Na dat je de vlecht erin hebt, niet meer borstelen op de helft waar de vlecht zit. 


Stap 2. Pak de 3 voorste plukken van de linkerkant. Begin in te vlechten met de voorste plukjes.Stap 3. Na ongeveer 4 keer plukjes bij pakken van boven, kun je stoppen met invlechten.


Stap 4. Blijf nu door vlechten tot onder. Het is iets makkelijk om deze vlecht te maken wanneer je geen laagjes hebt.

Deze vlecht geeft ook vooral een schattige uitstraling.

Goodluck & have fun !

Loveee,

Kelsey & Charel

Geen opmerkingen: