zondag 24 augustus 2014

Holi Fusion - Colorfestival

 
 
 Hey! Gister was het echt een hele leuke dag! Misschien dat jullie nog van de vorige keer weten, toen ik ook naar een festival ging omdat m'n vader daar het cashless betalen deed. Deze keer was dat ook zo maar was het een colorfestival in Eindhoven. Eva en ik wouden al zo lang elkaar onder gooien met alle kleuren van de regenboog! En eindelijk hebben we het gedaan. - De kleuren die je op elkaar gooit is eigenlijk gekleurd poeder, en komt oorspronkelijk uit India. - Het was echt zo cool. Maar als je 's avonds in bad gaat liggen weken om alles eraf te krijgen, krijg je een roze bad.... Alleen maar omdat er allemaal roze in ons haar zat..

Het is best wel een eind rijden van Heerenveen naar Eindhoven, dus gingen we 's ochtends rond kwart over 9 weg, dus waren we er 2 uur later. Eerst hadden we nog een hele grote bui met onweer een hele harde regen, bijna hagel. De rest van de dag was het gelukkig mooi weer.

Het festival begon om 12 uur, dus voor 12 uur zijn we in de kinderhoek gaan spelen in de speeltuin...  Springkussens blijven awesome..Toen het eindelijk 12 uur was kochten we gelijk 7 kleuren poeder en een 'Holi Fusion' t-shirt, en konden we natuurlijk niet wachten om het poeder-gevecht te starten, dus zaten we binnen een paar minuten helemaal onder het poeder..

About Holi Fusion

Dit festival was het 2e festival van Holi Fusion. De eerste was in Turijn (Italië) op 12 juli 2014. Er komen zeker meer festivals van Holi Fusion, dus als je ook naar een colorfestival wilt, zou ik aanraden de site van Holi Fusion te volgen. Ohja, voor dat ik het vergeet, er staat een heel leuk filmpje op hun site, dus dat is een echte aanrader om die te bekijken!

Site: www.holifusion.com

Love, Charel & Eva
Geen opmerkingen: