zaterdag 16 augustus 2014

BACK TO SCHOOL // TIPS

heey, sorry dat  we zolang niks hebben geplaatst, we waren allemaal in dezelfde weken op vakntie en konden dus geen artikelen schrijven. Maar goed, ik heb een fantastische vakantie gehad en heb bijna elke dag gesurft. En jammer genoeg komt er aan elke vakantie een einde, maar persoonlijk vind ik het wel leuk om mijn nieuwe klas te zien. Daarom heb ik voor jullie een paar back to school tips.

 
  • Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen, laat los wat negatief was in je afgelopen schooljaar en neem het positieve mee. Veel studenten hebben moeite om vanaf het begin goed gefocust te zijn op school, dat is begrijpelijk aangezien je 6 weken vakantie hebt gehad, maar het is echt belangrijk om direct er met je hoofd bij te zijn. Een goede start is het halve werk !
  • Sta op tijd op, het is ontzettend verleidelijk om tot het laatste moment in bed te blijven liggen. Op tijd opstaan komt je humeur ten goede en je hebt tijd om je goed voor te bereiden op school. 
  • Leg een basis voor een goed schoolritme, wat betreft huiswerk, ‘s avonds maak ik altijd mijn tas kan ik de volgende ochtend wat langer slapen. Kies een eigen basisritme die bij je past en hou deze ook aan.
Ik hoop dat jullie wat aan deze tips hebben gehad, en heel veel succes en plezier op school !
 
Love and kisses,
 
KelseyGeen opmerkingen: