zondag 12 oktober 2014

Come back!Bron: WeHeartIt
Wow, we hebben serieus al 2 maanden niks, maar dan ook niks aan het blog gedaan... Maar daar komt weer verandering in. Want wij vinden het zelf heel leuk om te doen, maar wij hebben ook hele lieve reacties gekregen. Dat jullie het heel jammer vonden dat wij waren gestopt. Nou ja, gestopt.. Het was meer dat wij er niet zo veel tijd meer voor hadden. Wij hebben nu vakantie dus hebben we geen reden meer om te zeggen dat we er geen tijd meer voor hebben. Want eerlijk, ik lig vandaag al de hele dag op de bank.. Misschien dat jullie weten dat wij ook een YouTube kanaal hebben, zo niet? Hier de link: LIFESTYLEADDICTXO YOUTUBE-KANAAL


Er staan best wel leuke dingen op mijn planning. Namelijk: Woensdag ga ik met vriendinnen shoppen in Groningen, en omdat wij weer verder gaan met het blog, ga ik dus de hele dag vloggen. Ik hoop dat deze vlog donderdag, en anders vrijdag op ons youtube-kanaal komt. Oh! Voordat ik het vergeet, maandagavond komt m'n iPhone 5c Pink binnen! I'm so exited! Volgens mij hebben niet heel veel mensen de roze kleur, tenminste ik zie het vaakst blauw of groen voorbij komen. Misschien heb ik het wel helemaal mis, maar zo denk ik erover. Het kan zijn dat jij dat anders vind en dat je de roze heel vaak ziet.


Eva is helaas op vakantie, dus haar zie je de komende week niet op ons blog verschijnen met een artikel of vlog.Voor Eva is het heel leuk dat ze op vakantie is op Curacao, maar voor mij totaal niet.. Ik moet haar missen en de vakantiefoto's aanzien.. Hoe mooi het weer daar is.. Hoe mooi hun zwembad met zee uitzicht daar is.. Maarja, op dit moment schijnt de zon hier in Nederland ook en moeten we daar maar gebruik van maken.

Liefs,
Charel'

Hebben jullie nog leuke ideeën of dingentjes die jullie graag willen zien op ons blog/kanaal? Zet het in de reacties, en wie weet zie jij dat binnenkort op ons blog of YouTube kanaal!
  
Bron: WeHeartIt

Geen opmerkingen: